View Full Version : Odd ingame error


t3ku
12-31-2006, 12:44 AM
Has anyone else gotten this?
http://i33.photobucket.com/albums/d77/dewdadew2006/100_1709.jpg

http://i33.photobucket.com/albums/d77/dewdadew2006/100_1710.jpg

http://i33.photobucket.com/albums/d77/dewdadew2006/100_1711.jpg

http://i33.photobucket.com/albums/d77/dewdadew2006/100_1712.jpg
The Body and interior is physically missing from the car, but all scratches and windows are shown, including the tire tread, but not the tires themselves...
http://i33.photobucket.com/albums/d77/dewdadew2006/th_100_1713.jpg (http://s33.photobucket.com/albums/d77/dewdadew2006/?action=view&current=100_1713.flv)
Vid of it^
I had just finished a race, was being chased by police, had roadblock with strip ahead, hit racebreaker to plow through the suv and then the body disapeered when i disengaged racebreaker :|

Ricochet
12-31-2006, 01:23 AM
Never saw anything like that on the PS2 version :\.

Diablo
12-31-2006, 10:12 AM
Never saw anything like that on the PS2 version :\.

Dude the game case is right in front of the TV. It says XBOX360 on it... :P

Speed911
12-31-2006, 10:39 AM
Never saw anything like that on the PS2 version :\.
That was a real intelligent post.

thedarkstalker
12-31-2006, 12:58 PM
I guess that he was trying to say that in the PS2 version there's no such error like in the 360...
I can say that I haven't seen that error on Xbox and PC versions.

9.5gallonhat
12-31-2006, 02:19 PM
thats proof that EA can't even code the game properly for a console, let alone windows

demoman_chaos
12-31-2006, 02:41 PM
I had the body disappear in 2 player mode for PS2.

But not during a 1 player pursuit.

Nytro
12-31-2006, 03:27 PM
thats proof that EA can't even code the game properly for a console, let alone windows

that is to true my friend has the gamwecube ver. and the body on the camaro is not there non existant for some time until he tuned it rofl:\ :\

Ricochet
12-31-2006, 10:14 PM
I guess that he was trying to say that in the PS2 version there's no such error like in the 360...
I can say that I haven't seen that error on Xbox and PC versions.
Thank you...

I think its the result of EA rushing Carbon.

GT5
12-31-2006, 11:03 PM
wow..that looks weired and freaky...oh and nice TV ;)

Nytro
01-01-2007, 02:38 AM
Thank you...

I think its the result of EA rushing Carbon.

EA always rushes games they also rushed Most Wanted the M3 GTR's body was half gone when i got it from Razor :\ and in PS3 it is a bit fixed

btw ps3 has omg gfx i almost crapped myself 0.o

t3ku
01-01-2007, 01:29 PM
wow..that looks weired and freaky...oh and nice TV ;)

Thank you ;\
32" LCD Flat, HDTV, PC monitor use...ya its nice.

thats proof that EA can't even code the game properly for a console, let alone windows
Lmao, truth never said better.