View Full Version : Patch 1.3 doesnt seem to work


kilo_4que
01-30-2007, 07:39 PM
I downloaded the UK version. Double clicked and after running a dos console thing for a few seconds i was presented with a little word file which i believe is a sign to show the patch has been installed. However when i play Carbon, on the title screen it says 1.2 as opposed to 1.3.

Any help guys?

cheers

Lotec
01-30-2007, 07:43 PM
Which 1.3 UK did you install? There is the regular and the CE, which Carbon do you have?

kilo_4que
01-30-2007, 07:45 PM
Im sure i have the normal Carbon however was wondering what the CE actually is i.e. what are the differences

Lotec
01-30-2007, 07:53 PM
CE=Collector's Edition. Try downloading the regular patch, but make sure it is the regular UK patch and not the CE UK patch.

kilo_4que
01-30-2007, 07:56 PM
Yeh when i load it up it doesnt say collectors edition so im sure it isnt.

Regarding the patch, it also did not say collectors edition. Weird

-=-BLiZZaRD-=-
01-30-2007, 11:55 PM
Hey, i had same problem :P patched is installed nevermind that 1.2 sign in game :) I was wondering WTF :D but it was installed :)

kilo_4que
01-31-2007, 03:34 AM
aah cool, lets hope theres not too many drag races now. I friggin cant stand them lol

PH34R
01-31-2007, 06:33 AM
aah cool, lets hope theres not too many drag races now. I friggin cant stand them lol

Theres no drag races in Carbon. It probably got replaced by drift.

kilo_4que
01-31-2007, 06:39 AM
Theres no drag races in Carbon. It probably got replaced by drift.

O excellent cos my strong point was drift lol. I just loved drift races