View Full Version : Problem With NFS: Undercover


Fr33kst3r
01-10-2009, 06:24 AM
I have reciently upgraded my system and install NFS: Underconver today.
When i get into the game, i watch in intro vid to the first bit of gameplay. 5-10seconds into gameplay, my pc hangs, get that irratating noise through my speakers and then resets itself.
All other games seem to run fine.

System Specs

Gigabyte GA-EP45-UD3R Mobo
Intel E8500 Core2Duo
Force 3D ATI 4850
2 x 1gig Kingston HyperX 1066mhz
3 x 250gig Sata HDD
1 x 160gig Sata HDD
600w PSU (Can't rem the brand but not shit)

As for drivers, i've tried 8.11 & 8.12, uninstalling the drivers b4 the change. I also have the latest mobo firmware.

If any 1 can help i would highly appreciate it.

Thanks in advance!

Fr33kst3r

Linketh
01-10-2009, 08:15 AM
There is an unbelievable amount of bugs and glitches in undercover.

My game randomly freezes and hangs to 'buffer' the next bit of track.

I'm running well over the specs to play the game on highest settings.

The next patch will hopefully deal with all these problems

Fr33kst3r
01-10-2009, 09:19 AM
Well i hope so. Because i just spent good money on the game and on my pc so that i would be able to play this game and now i can't.

Thanks for the info mate!

djandreas1989
02-03-2009, 12:26 PM
im in the exact positon as you linketh, but when mine freezes for a fiew seconds the red light on the pc is constantly on, is that the game or my pc and is there somewhere else where i can save the game to my pc where the red light wont come on when playing