View Full Version : Will this work?


Top Gear Fan
02-22-2009, 06:53 PM
I'm running an Acer Aspire 5315 with basic normal graphics and sound cards, an Intel Celeron processor, 64 gigs of memory, and Windows Vista Home Basic 32 bit. Will Undercover work on my computer? I don't want to have to get it for Wii...

OptikNERV
02-22-2009, 07:40 PM
I checked out the specs on that laptop, and there is no way you can run Underground. Your video card is not even compatible, your RAM is only 1 GIG DDR2 667 and your processor is even weak for Vista. Sorry, buddy...looks like Wii is the only way to go.

Top Gear Fan
02-23-2009, 05:33 PM
Ok, thanks.