View Full Version : Channel cant change??


tangyrx
11-06-2010, 09:09 AM
erm so hi can somebody tell me why i am everytime on channel -1 and message
"channel -1 do not exist please change "

but i cant change

HazewinDog
11-06-2010, 10:14 AM
lol, i hope you got this because of using a hack :P

Nah, but now for real: I suggest completely removing the game and then reinstalling it. It should fix it, otherwise i dunno.

tangyrx
11-06-2010, 10:15 AM
ok erm but i dont use hack

HazewinDog
11-06-2010, 10:16 AM
Dont take it personal, i was just joking ;)

tangyrx
11-06-2010, 10:18 AM
ok i will uninstall and reinstall