Subcategories not working anymore

June 2, 2015, 8:58 a.m.
Hello,
whats up with the site?

Seems for all NFS titles the subitems 'Authors' and 'Brands' (in Cars section) are not usable anymore.
For example if you select for NFS Carbon:

Cars -> Brands -> Aston Martin

it will simply show a list of all NFS Carbon cars and does NOT show a list of cars from that brand only as it supposed to do.
Authors page is completely broken (page not found error).

22117999lb.jpg

Some weeks ago everything was working normally. 8)

Greetings
June 2, 2015, 9:31 a.m.
I have the same problem too.

Almost everybody assumes it's due to @Mike343's handiwork on upgrading the showrooms.

You can also scroll down a list of latest cars to find the car you wanted to download, which, in my opinion, costs you valuable time. :/
June 2, 2015, 12:52 p.m.
I am looking into this.

Also who is everyone? I only see the two reports here about this.
June 2, 2015, 1:04 p.m.
Hello,
whats up with the site?

Seems for all NFS titles the subitems 'Authors' and 'Brands' (in Cars section) are not usable anymore.
For example if you select for NFS Carbon:

Cars -> Brands -> Aston Martin

it will simply show a list of all NFS Carbon cars and does NOT show a list of cars from that brand only as it supposed to do.
Authors page is completely broken (page not found error).

22117999lb.jpg

Some weeks ago everything was working normally. 8)

GreetingsMADMAN_nfs;673236

The brands listings are fixed now. Thanks for the report.

As for the authors page, this will be fixed soon. I have to rebuild this page since we moved servers and it requires different code now.
June 2, 2015, 4:34 p.m.
Sorry about that @Mike343

It was probably my imagination…
June 5, 2015, 7:47 a.m.
Sorry to post here, but I seemed to have another problem :(

I tried to upload my newest showroom ride in Carbon, but this leaves me with a string of errors like this (This is one of the errors that shows up on the string):

"Warning: move_uploaded_file(/home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/storage/users/202989/garages/44667/akagi1-20150605122612.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/showroom_upload.php on line 196"

"Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpAOERd2' to '/home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/storage/users/202989/garages/44667/akagi1-20150605122612.jpg' in /home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/showroom_upload.php on line 196"

However, a message then says, "Your ride was uploaded successfully! It will appear in the home screen soon after.", but several moments later, the car NEVER shows up; the message was wrong :(

As for the error itself, my guess was that I don't have permission to make this work :( I tried to edit my account, but they don't have "Permission" settings.

I don't understand; if it's uploaded, it's uploaded! :( I could've assumed that if @Mike343's handiwork on upgrading the showrooms didn't happen, the car could've been successfully uploaded by now :disappoin
June 7, 2015, 8:08 a.m.
I don't understand; if it's uploaded, it's uploaded! I could've assumed that if @Mike343's handiwork on upgrading the showrooms didn't happen, the car could've been successfully uploaded by now
playername44 is offline Report Post
………………………………………………………
The Same in any section..please.. Fix it!
June 8, 2015, 7:29 a.m.
Sorry to post here, but I seemed to have another problem :(

I tried to upload my newest showroom ride in Carbon, but this leaves me with a string of errors like this (This is one of the errors that shows up on the string):

"Warning: move_uploaded_file(/home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/storage/users/202989/garages/44667/akagi1-20150605122612.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/showroom_upload.php on line 196"

"Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpAOERd2' to '/home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/storage/users/202989/garages/44667/akagi1-20150605122612.jpg' in /home/httpd/vhosts/nfscars.net/httpdocs/showroom_upload.php on line 196"

However, a message then says, "Your ride was uploaded successfully! It will appear in the home screen soon after.", but several moments later, the car NEVER shows up; the message was wrong :(

As for the error itself, my guess was that I don't have permission to make this work :( I tried to edit my account, but they don't have "Permission" settings.

I don't understand; if it's uploaded, it's uploaded! :( I could've assumed that if @Mike343's handiwork on upgrading the showrooms didn't happen, the car could've been successfully uploaded by now :disappoinplayername44;673268

Can you please try again? I think I fixed this.
June 8, 2015, 9:24 p.m.
It's still dosent work!:(
June 9, 2015, 9:43 a.m.
It's still dosent work!:(Olivier

What error do you get?
June 9, 2015, 10:56 a.m.
Carbon's showroom upload works! :D

However, I still have a couple other problems within NFS Carbon Business (I'm sorry to pressure you anyway):(

I tried to upload a tool for NFS Carbon, but they left a message saying, "You need to upload an archive."

Thing is, no matter how hard I tried to upload the ZIP archive, they still left me the message!

Should I use the RAR archive instead, or is it just some webpage issue?
June 9, 2015, 11:16 a.m.
I still have a couple other problems within NFS Carbon Business:

-I can't access the "My Files" and "My Garages" pages; they both left out a "404" error message, as well as sending me to the showroom instead.

-I soon realized that the "4-image" limit for the uploads is not enough, because they occasionally don't make any visual sense no matter how hard I can decide which four I can upload. I've also heard, "The more images you have, the better."
June 9, 2015, 1:17 p.m.
Yeah , I'm waiting for the code to be fixed. I have two cars that won't upload here. No new cars uploaded here since May 31.
June 9, 2015, 11:38 p.m.
Still no Change.No upload no garage ect.:(
June 10, 2015, 9:21 a.m.
I am working on it guys. Just been very busy at work. Also the image limits will be changed.

Search Forums

Active Topics

Notifications

You currently have no notifications.

{[{ notification.title }]}

{[{ notification.created|timeAgo:'MM/dd/yyyy' }]}
{[{ notification.sender.display_name }]}
older notifications mark all as read
Shoutbox
{[{ shout.created|timeAgo:'MM/dd/yyyy' }]}